U bevindt zich hier: Home » Diensten » Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Lukt het u niet om voor belangrijke zoektermen op de eerste pagina met organische zoekresultaten te komen? Als u voor een advertentie betaalt, lukt het gegarandeerd. En zelfs als u wel goed scoort bij de natuurlijke zoekresultaten, kunnen Adwords advertenties op een kosteneffectieve manier tot extra omzet leiden. U toont uw advertenties immers uitsluitend aan personen die op zoek zijn naar wat u te bieden heeft. Bovendien is volledig transparant welke advertentieteksten en welke zoekwoorden wel of niet goed scoren. Zo biedt Adwords u de tools om uw resultaten voortdurend te verbeteren. (Werkt u al met Adwords? Scroll naar de onderkant van deze pagina voor meer informatie over een gratis Adwords check van uw campagne.)

Adwords campagne beheer

Het is heel goed mogelijk om met Adwords veel extra gekwalificeerde bezoekers naar uw site te leiden tegen relatief lage kosten. Maar het goed opzetten van een Adwords campagne is niet eenvoudig, vanwege de vele keuzemogelijkheden die u heeft. En omdat Google slechte advertenties en landingspagina’s “straft” met hogere kosten per klik, verdient de investering in een professionele aanpak zichzelf terug.

Inboundmarketing.nl helpt u graag met het opzetten en onderhouden van uw Adwords campagne. Alleen door continu de resultaten te monitoren en op basis daarvan uw campagne bij te sturen, bent u verzekerd van een optimaal rendement.

Klikken & conversie

Als u betaalt voor klikken die naar uw site leiden, wilt u natuurlijk wel dat die klikken ook iets opleveren: het zou mooi zijn als uw Adwords-bezoeker daadwerkelijk bij u koopt. Google biedt verschillende mogelijkheden om deze “conversies” te optimaliseren binnen de Adwords omgeving. Maar uiteindelijk kan het ook nodig zijn om veranderingen aan uw website aan te brengen: door andere landingspagina’s voor uw campagne in te zetten bijvoorbeeld. Of door veranderingen aan de inhoud en opmaak van de landingspagina’s te testen. Inboundmarketing.nl zal u hier altijd proactief in adviseren, omdat wij er naar streven een zo goed mogelijk resultaat voor u te behalen.

Kosten Adwords campagne

De kosten van het opzetten en beheren van uw Adwords campagne hangen af van het aantal onderwerpen waarop u wilt adverteren en het aantal talen waarin de campagne uitgevoerd moet worden. Een campagne inrichten en onderhouden voor een webwinkel met 100 verschillende producten is duurder dan een campagne voor een loodgieter die zijn diensten in de eigen regio wil promoten. Daarom maken wij graag een offerte op maat voor u. Maar om u een idee te geven: de eenmalige inrichtingskosten voor een kleinere campagne beginnen bij € 285,- inclusief de eerste maand onderhoud. De maandelijkse onderhoudskosten starten bij € 142,50.