U bevindt zich hier: Home » Diensten » Klassikale trainingen » Zoekmachine optimalisatie (SEO) training

Zoekmachine optimalisatie (SEO) training

Met de training zoekmachine optimalisatie van Inboundmarketing.nl bent u goed op weg naar een hogere positie in de zoekresultaten van Google. Zoekmachine optimalisatie, ofwel Search Engine Optimization (SEO), helpt uw potentiële klanten met het vinden van de website van uw bedrijf. Of u op die meest gewilde plek op de eerste pagina verschijnt van Google, hangt af van meer dan 200 factoren. Tijdens de training zoekmachine optimalisatie van Inboundmarketing.nl krijgt u uitgebreid te horen welke belangrijke acties u kunt ondernemen, om een succesvolle zoekmachine optimalisatie strategie te ontwikkelen.

Inhoud training zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wanneer u deze ééndaagse interactieve cursus bij ons volgt, leert u alle essentiële elementen kennen en begrijpen van zoekmachine optimalisatie ofwel SEO. Na implementatie van deze kennis zal uw corporate website, nieuwssite, blog of webshop beter kunnen worden gevonden door degenen die ook écht naar u op zoek zijn. U leert onder andere:

  • Hoe zoekmachines te werk gaan op het internet
  • De do’s and don’ts op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Hoe u zoekmachine optimalisatie binnen de eigen website implementeert (on-page optimization)
  • Wat u moet doen om belangrijke websites naar u te laten linken (linkbuilding)
  • Welke handige betaalde en onbetaalde tools er zijn die u zullen helpen met uw SEO-plan
  • Hoe u concrete resultaten meet en successen toewijst aan zoekmachine optimalisatie
  • Hoe social media invloed heeft op zoekmachine optimalisatie

Ondersteuning: ook ná de training

De training zoekmachine optimalisatie volgt u niet om een dagje lekker van kantoor weg te zijn. U wilt natuurlijk wat u heeft geleerd ook in de praktijk brengen. En dan blijken er achteraf soms toch nog wat onduidelijkheden te zijn. Of komen er vragen bij u op die u tijdens de training vergeten bent te stellen. Daarom bieden we iedere cursist na afloop van de training 4 weken lang gratis telefonische en e-mailondersteuning. Zo weet u zeker dat u aan de slag kunt met wat u heeft geleerd tijdens de zoekmachine optimalisatie training.

Datum en locatie

De zoekmachine optimalisatie (SEO) trainingen worden gegeven bij de Atrium Business Centers te Badhoevedorp (grenzend aan Amsterdam), waar ook het kantoor van Inboundmarketing.nl is gevestigd.

Datum Tijd
Dinsdag 10 december 2013 09:30 – 16:30
Donderdag 9 januari 2014 09:30 – 16:30
Dinsdag 18 februari 2014 09:30 – 16:30

Investering

Om een maximaal leereffect met veel interactie te garanderen, wordt de zoekmachine optimalisatie training gehouden voor maximaal 10 cursisten tegelijkertijd. De prijs van de training is inclusief gratis cursusmateriaal in digitale vorm (op usb-stick), een lekkere lunch en de nodige koffie of thee.

Training zoekmachine optimalisatie (SEO), per persoon: € 295,- (exclusief BTW)
Huur laptop tijdens de training (optioneel): € 25,- (exclusief BTW)

Aanmelden

Aanmelden zoekmachine-optimalisatie training

Nu ook voordelige combinatiepakketten

De training Zoekmachine Optimalisatie (SEO) kunt u combineren met de training Succesvol starten met Google AdWords, zodat u een volledig beeld krijgt hoe u zoekmachine marketing ofwel Search Engine Marketing (SEM) kunt inzetten voor uw bedrijf. Ook is er de optie om het complete Inbound Marketing pakket te volgen. Naast SEO en zoekmachine adverteren met Google AdWords (SEA), leert u dan ook alles over Google Analytics. In twee of drie wekelijkse trainingen bent u all-round op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van zoekmachine marketing of Inbound Marketing. Als u zich inschrijft voor een combinatiepakket, geniet u bovendien van korting op de totaalprijs. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Voorwaarden training: Na uw aanmelding ontvangt u van ons een factuur. Deze dient u voor aanvang van de eerste trainingsdag te voldoen. Bij annulering tot 2 weken voor de aanvang van de training zoekmachine optimalisatie (SEO) brengen wij 15% annuleringskosten in rekening; tot 2 dagen voor de training 50%; daarna bent u het volledige trainingsbedrag verschuldigd. Het is toegestaan om iemand anders in uw plaats te sturen. Bij onvoldoende aanmeldingen (minder dan 4) wordt de training geannuleerd; u kunt dan kiezen of u de training op een andere dag wilt volgen, of een 100% credit op de factuur wilt ontvangen.