U bevindt zich hier: Home » Diensten » Klassikale trainingen » Haal meer uit Google Analytics

Haal meer uit Google Analytics

Google Analytics is de gratis oplossing voor webstatistieken van Google. Hoewel het gratis is, biedt het product bijna net zoveel functionaliteit als veel (duur) betaalde pakketten. Google Analytics levert een ware schat aan nuttige informatie voor website-eigenaren en webmarketeers.

Als je het tenminste op de juiste manier installeert, gebruikt en interpreteert! En dat is maar al te vaak waar het aan schort. Omdat mensen denken dat Google Analytics ingewikkeld is, of dat de informatie die eruit voorkomt niet zo belangrijk is.

Inhoud Google Analytics training

Een cursus Google Analytics is de investering dan ook meer dan waard als u een zakelijke website heeft of beheert. In de ééndaagse Analytics cursus van Inboundmarketing leert u:

  • De belangrijkste begrippen bij webstatistieken
  • Google Analytics installeren, profielen en filters
  • Interpreteren en analyseren van de belangrijkste rapporten
  • Segmentatie van bezoekers: welke segmenten zijn er, waarin verschilt hun gedrag?
  • Bezoekers genereren: welke campagnes en zoekwoorden leveren kwalitatief bezoek?
  • Website optimalisatie: belangrijkste landingspagina’s en paden die bezoekers op uw site doorlopen
  • Doelen en funnels: hoe stelt u ze in, wat zijn goede doelen en worden ze gehaald?
  • Real-time statistieken
  • Rapportages en dashboards maken en verspreiden

Ondersteuning: ook ná de training

De Google Analytics training volgt u niet om een dagje lekker van kantoor weg te zijn. U wilt natuurlijk wat u heeft geleerd ook in de praktijk brengen. En dan blijken er achteraf soms toch nog wat onduidelijkheden te zijn. Of komen er vragen bij u op die u tijdens de training vergeten bent te stellen. Daarom bieden we iedere cursist na afloop van de training 4 weken lang gratis telefonische en e-mailondersteuning. Zo weet u zeker dat u aan de slag kunt met wat u heeft geleerd tijdens de Analytics training.

Datum en locatie

De Google Analytics trainingen worden gegeven bij de Atrium Business Centers te Badhoevedorp (grenzend aan Amsterdam), waar ook het kantoor van Inboundmarketing.nl is gevestigd. Uw training wordt verzorgd door een gecertificeerde Google Analytics Qualified Individual.

Datum Tijd
Dinsdag 3 december 2013 09:30 – 16:30
Dinsdag 14 januari 2014 09:30 – 16:30
Dinsdag 11 februari 2014 09:30 – 16:30

Investering

Om een maximaal leereffect met veel interactie te garanderen, wordt de training Haal meer uit Google Analytics gehouden voor maximaal 10 cursisten tegelijkertijd. De prijs van de Google Analytics training is inclusief gratis cursusmateriaal in digitale vorm (op usb-stick), een lekkere lunch en de nodige koffie of thee.

Training Haal meer uit Google Analytics per persoon: € 295,- (exclusief BTW)
Huur laptop tijdens de training (optioneel): € 25,- (exclusief BTW)

Aanmelden

Aanmelden Google Analytics training

Nu ook voordelige combinatiepakketten

De training Google Analytics kunt u ook combineren met de trainingen Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Succesvol Starten met Google AdWords, zodat u een volledig beeld krijgt hoe u Inbound Marketing kunt inzetten voor uw bedrijf. In drie wekelijkse trainingen bent u all-round op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van Inbound Marketing. Als u zich inschrijft voor een combinatiepakket, geniet u bovendien van korting op de totaalprijs. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Voorwaarden training: Na uw aanmelding ontvangt u van ons een factuur. Deze dient u voor aanvang van de eerste trainingsdag te voldoen. Bij annulering tot 2 weken voor de aanvang van de training Haal meer uit Google Analytics brengen wij 15% annuleringskosten in rekening; tot 2 dagen voor de training 50%; daarna bent u het volledige trainingsbedrag verschuldigd. Het is toegestaan om iemand anders in uw plaats te sturen. Bij onvoldoende aanmeldingen (minder dan 4) wordt deze Search Engine Advertising training geannuleerd; u kunt dan kiezen of u de training op een andere dag wilt volgen, of een 100% credit op de factuur wilt ontvangen.