U bevindt zich hier: Home » Diensten » Klassikale trainingen » Succesvol starten met AdWords

Succesvol starten met AdWords

Wilt u graag uw eigen Google AdWords campagne kunnen opzetten, zodat u zoekmachine adverteren ofwel Search Engine Advertising (SEA) kunt inzetten als marketingtool? Of heeft u al een begin gemaakt met AdWords campagnes voor uw bedrijf, maar komt u er niet helemaal uit of vindt u het toch iets te ingewikkeld door alle mogelijkheden? Met de training Succesvol starten met Google AdWords van Inboundmarketing.nl zet u de eerste stappen naar succesvol adverteren bij zoekmachines door middel van Google Adwords.

Inhoud training zoekmachine adverteren (SEA)

Als u deze ééndaagse interactieve cursus bij ons volgt, leert u alle essentiële elementen kennen van het adverteren bij de belangrijkste zoekmachine: Google. Door zoekmachine advertenties in te zetten zal uw website beter gevonden worden door degenen die ook echt naar u op zoek zijn. U leert onder andere:

  • Wat Google AdWords precies inhoudt
  • Hoe u Google AdWords campagnes opzet en beheert
  • Hoe u passende en converterende teksten schrijft voor campagnes en landingspagina’s
  • Op welke manier u uw doelstellingen bepaalt en resultaten meet
  • Wanneer en hoe u de kosten van Google AdWords campagnes moet bijstellen
  • De koppeling maken tussen Google AdWords en Google Analytics voor het meten van daadwerkelijke conversie
  • De belangrijkste beginnersfouten te vermijden

Ondersteuning: ook ná de training

De training Succesvol starten met Google AdWords volgt u niet om een dagje lekker van kantoor weg te zijn. U wilt natuurlijk wat u heeft geleerd ook in de praktijk brengen. En dan blijken er achteraf soms toch nog wat onduidelijkheden te zijn. Of komen er vragen bij u op die u tijdens de training vergeten bent te stellen. Daarom bieden we iedere cursist na afloop van de training 4 weken lang gratis telefonische en e-mailondersteuning. Zo weet u zeker dat u aan de slag kunt met wat u heeft geleerd tijdens de training zoekmachine adverteren.

Datum en locatie

De zoekmachine adverteren (SEA) trainingen worden gegeven bij de Atrium Business Centers te Badhoevedorp (grenzend aan Amsterdam), waar ook het kantoor van Inboundmarketing.nl is gevestigd. Uw training wordt verzorgd door een gecertificeerde Google AdWords Certified Partner.

Datum Tijd
Donderdag 12 december 2013 09:30 – 16:30
Dinsdag 21 januari 2014 09:30 – 16:30
Donderdag 13 februari 2014 09:30 – 16:30

Investering

Om een maximaal leereffect met veel interactie te garanderen, wordt de training Succesvol starten met Google Adwords gehouden voor maximaal 10 cursisten tegelijkertijd. De prijs van de zoekmachine adverteren training is inclusief gratis cursusmateriaal in digitale vorm (op usb-stick), een lekkere lunch en de nodige koffie of thee.

Training Succesvol starten met Google AdWords, per persoon: € 295,- (exclusief BTW)
Huur laptop tijdens de training (optioneel): € 25,- (exclusief BTW)

Aanmelden

Aanmelden AdWords training

Nu ook voordelige combinatiepakketten

De training Succesvol Starten met Google AdWords kunt u combineren met de training Zoekmachine Optimalisatie (SEO), zodat u een volledig beeld krijgt hoe u zoekmachine marketing ofwel Search Engine Marketing (SEM) kunt inzetten voor uw bedrijf. Ook is er de optie om het complete Inbound Marketing pakket te volgen. Naast SEO en zoekmachine adverteren met Google AdWords (SEA), leert u dan ook alles over Google Analytics. In twee of drie wekelijkse trainingen bent u all-round op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van zoekmachine marketing of Inbound Marketing. Als u zich inschrijft voor een combinatiepakket, geniet u bovendien van korting op de totaalprijs. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Voorwaarden training: Na uw aanmelding ontvangt u van ons een factuur. Deze dient u voor aanvang van de eerste trainingsdag te voldoen. Bij annulering tot 2 weken voor de aanvang van de training Succesvol starten met Google AdWords brengen wij 15% annuleringskosten in rekening; tot 2 dagen voor de training 50%; daarna bent u het volledige trainingsbedrag verschuldigd. Het is toegestaan om iemand anders in uw plaats te sturen. Bij onvoldoende aanmeldingen (minder dan 4) wordt deze zoekmachine adverteren (SEA) training geannuleerd; u kunt dan kiezen of u de training op een andere dag wilt volgen, of een 100% credit op de factuur wilt ontvangen.