U bevindt zich hier: Home » Diensten » Klassikale trainingen

Klassikale trainingen

Als u dit leest, heeft u waarschijnlijk al een eigen website. Maar heeft u ook voldoende websitebezoekers? En worden die uiteindelijk ook klant bij u? Weet u het zeker…?

Google biedt uitkomst. Met een fantastisch advertentieprogramma, Adwords. Tegen betaling komt uw advertentie altijd op de eerste pagina met zoekresultaten, op het scherm van een websurfer die juist op zoek is naar uw product of dienst. Maar ook zonder Google te betalen kunt u op de eerste pagina terecht komen – door middel van zoekmachine optimalisatie. En wat wel en niet goed werkt aan uw website, welke bezoekers wel of niet klant worden, dat kunt u zien in een andere gratis tool: Google Analytics.

Over deze drie onderwerpen, Analytics, Adwords en zoekmachine optimalisatie, organiseert Inboundmarketing.nl regelmatig trainingen. Helder en pragmatisch: na 1 dag verlaat u de training met een professionele Adwords campagne, een uitgewerkt optimalisatieplan of praktisch toepasbare kennis van Google Analytics. Zonder bla bla of jargon, met kennis van zaken, en verstand van ondernemen. Want uiteindelijk investeert u om rendement te behalen. Of u nu investeert in kennis, of in uw website.

Trainingskalender

Binnenkort vindt u hier de volledige trainingskalender voor 2013. Nu al interesse in het volgen van een training? Neem dan contact met ons op.