U bevindt zich hier: Home » Diensten » In-company workshops » Zoekmachine optimalisatie workshop

Zoekmachine optimalisatie workshop

Met een in-company workshop zoekmachine optimalisatie van Inboundmarketing.nl legt u samen met Inboundmarketing.nl binnen een halve dag een goede basis voor zoekmachine optimalisatie binnen uw eigen team collega’s. Of u nu in een team zit van webredacteuren, marketeers of account managers, u leert op een praktijkgerichte wijze wat zoekmachine optimalisatie ofwel Search Engine Optimization (SEO) inhoudt.

Zoekmachine optimalisatie kennis op maat

Met nuttige voorbeelden uit uw eigen branche en informatie die voor u op maat is uitgezocht, helpt Inboundmarketing.nl u tijdens deze workshop de kennis over zoekmachine optimalisatie van u en uw collega’s te versterken. Bovendien leert u deze kennis direct in te zetten door de interactie tijdens de in-company workshop zoekmachine optimalisatie.

Inhoud in-company workshop zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wanneer u deze in-company cursus volgt met uw collega’s, leert u de belangrijkste grondbeginselen van zoekmachine optimalisatie ofwel SEO. Deze inzichten kunt u gericht inzetten om de gewenste resultaten te behalen, zoals een hogere positie in Google of het beter gevonden worden door uw doelgroep. U leert onder andere:

  • Hoe zoekmachines te werk gaan op het internet
  • De do’s and don’ts op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Hoe u zoekmachine optimalisatie binnen de eigen website implementeert (on-page optimization)
  • Wat u moet doen om belangrijke websites naar u te laten linken (linkbuilding)
  • Welke handige betaalde en onbetaalde tools er zijn die u zullen helpen met uw SEO-plan
  • Hoe u concrete resultaten meet en successen toewijst aan zoekmachine optimalisatie
  • Hoe social media invloed heeft op zoekmachine optimalisatie

Ondersteuning: ook ná de workshop

De workshop zoekmachine optimalisatie stopt niet wanneer de halve dag voorbij is. U wilt natuurlijk wat u heeft geleerd ook in de praktijk brengen. En dan blijken er achteraf soms toch nog wat onduidelijkheden te zijn. Of komen er vragen bij u op die u tijdens de workshop vergeten bent te stellen. Daarom bieden we iedere cursist na afloop van de in-company workshop 6 weken lang gratis telefonische en e-mailondersteuning. Zo weet u zeker dat u aan de slag kunt met wat u heeft geleerd tijdens de zoekmachine optimalisatie workshop.

Bij uw bedrijf of op een externe locatie

De zoekmachine optimalisatie (SEO) workshops worden op het adres van uw bedrijf gegeven. Hiernaast is het mogelijk om de in-company workshop bij de Atrium Business Centers te Badhoevedorp (grenzend aan Amsterdam) te organiseren, waar het kantoor van Inboundmarketing.nl is gevestigd. Indien gewenst, kan de workshop ook op een andere externe locatie plaatsvinden.

Investering

Om een maximaal leereffect met veel interactie te garanderen, wordt de zoekmachine optimalisatie workshop gehouden voor maximaal 4 collega’s tegelijkertijd. De prijs van de workshop is inclusief gratis cursusmateriaal in digitale vorm (op usb-stick). Wilt u de workshop bij het kantoor van Inboundmarketing.nl, is deze tevens inclusief een lekkere lunch en de nodige koffie of thee. Voor een complete in-company workshop zoekmachine optimalisatie is de prijs tot 4 personen:

Workshop (4 uur) Zoekmachine Optimalisatie (SEO) 1-4 personen: € 495,-*

Aanmelden en contact

Wilt u uw bedrijf aanmelden voor een in-company workshop zoekmachine optimalisatie (SEO) of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op onder de vermelding van de in-company workshop die u graag zou willen volgen.

*Prijzen zijn exclusief BTW.