U bevindt zich hier: Home » Diensten » In-company workshops » Google Analytics voor marketeers

Google Analytics voor marketeers

Is binnen uw bedrijf kennis nodig van Google Analytics, maar ontbreekt het er nog steeds aan? Wilt u kunnen inspelen op het gedrag van uw websitebezoeker, maar wilt u niet opnieuw het wiel uitvinden? De in-company workshop Google Analytics van Inboundmarketing.nl zorgt ervoor dat u binnen een halve dag helemaal op de hoogte bent van de belangrijkste analyse- en rapportagemogelijkheden van Google Analytics.

Google Analytics kennis op maat

Met nuttige voorbeelden uit uw eigen branche en bij voorkeur op basis van uw eigen webstatistieken, helpt Inboundmarketing.nl u tijdens deze workshop de Google Analytics kennis van u en uw collega’s te versterken. Bovendien leert u deze kennis direct in te zetten door de interactie tijdens de in-company workshop Google Analytics.

Inhoud Google Analytics workshop

Wanneer u deze in-company cursus volgt met uw collega’s, leert u binnen een halve dag de belangrijkste grondbeginselen van Google Analytics. Deze inzichten kunt u gericht inzetten om de gewenste resultaten te behalen, zoals het vergroten van de conversie van uw webbezoekers, oftewel het percentage bezoekers dat daadwerkelijk klant wordt. U leert onder andere:

  • De belangrijkste begrippen bij webstatistieken
  • Google Analytics installeren, profielen en filters
  • Interpreteren en analyseren van de belangrijkste rapporten
  • Segmentatie van bezoekers: welke segmenten zijn er, waarin verschilt hun gedrag?
  • Bezoekers genereren: welke campagnes en zoekwoorden leveren kwalitatief bezoek?
  • Website optimalisatie: belangrijkste landingspagina’s en paden die bezoekers op uw site doorlopen
  • Doelen en funnels: hoe stelt u ze in, wat zijn goede doelen en worden ze gehaald?
  • Real-time statistieken
  • Rapportages en dashboards maken en verspreiden

Ondersteuning: ook ná de workshop

De workshop Google Analytics stopt niet wanneer de halve dag voorbij is. U wilt natuurlijk wat u heeft geleerd ook in de praktijk brengen. En dan blijken er achteraf soms toch nog wat onduidelijkheden te zijn. Of komen er vragen bij u op die u tijdens de workshop vergeten bent te stellen. Daarom bieden we iedere cursist na afloop van de in-company workshop 6 weken lang gratis telefonische en e-mailondersteuning. Zo weet u zeker dat u aan de slag kunt met wat u heeft geleerd tijdens de Google Analytics workshop.

Bij uw bedrijf of op een externe locatie

De Google Analytics workshops worden op het adres van uw bedrijf gegeven. Hiernaast is het mogelijk om de in-company workshop bij de Atrium Business Centers te Badhoevedorp (grenzend aan Amsterdam) te organiseren, waar het kantoor van Inboundmarketing.nl is gevestigd. Indien gewenst, kan de workshop ook op een andere externe locatie plaatsvinden.

Investering

Om een maximaal leereffect met veel interactie te garanderen, wordt de workshop Google Analytics gehouden voor maximaal 4 collega’s tegelijkertijd. De prijs van de workshop is inclusief gratis cursusmateriaal in digitale vorm (op usb-stick). Wilt u de workshop bij het kantoor van Inboundmarketing.nl, is deze tevens inclusief een lekkere lunch en de nodige koffie of thee. Voor een complete in-company workshop Google Analytics is de prijs tot 4 personen:

Workshop (4 uur) Google Analytics 1-4 personen: € 495,-*

Aanmelden en contact

Wilt u uw bedrijf aanmelden voor een in-company workshop Google Analytics of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op onder de vermelding van de in-company workshop die u graag zou willen volgen.

*Prijzen zijn exclusief BTW.