U bevindt zich hier: Home » Diensten » In-company workshops » Google AdWords workshop

Google AdWords workshop

Wilt u samen met collega’s een eigen Google AdWords campagne kunnen opzetten, zodat u zoekmachine adverteren ofwel Search Engine Advertising (SEA) binnen uw bedrijf kunt inzetten in plaats van dit uit te besteden? Heeft een extern bureau uw campagne voor u ingericht en wilt u het onderhoud van ze overnemen? Misschien heeft u als marketeer of accountmanager al kennis gemaakt met Google AdWords, maar wilt u het compleet kunnen begrijpen of wilt u dat uw afdeling of team het ook begrijpt. Met een Google AdWords in-company workshop van Inboundmarketing.nl zet u de juiste stappen naar het inrichten en beheren van uw eigen Google AdWords account.

Google AdWords kennis op maat

Met nuttige voorbeelden uit uw eigen branche en informatie die voor u op maat is uitgezocht, helpt Inboundmarketing.nl u tijdens deze workshop uw kennis en dat van uw collega’s over Google AdWords te versterken. Bovendien leert u deze kennis direct in te zetten door de interactie tijdens de in-company workshop zoekmachine adverteren.

Inhoud workshop zoekmachine adverteren (SEA)

Wanneer u deze in-company cursus volgt met uw collega’s, leert u binnen een halve dag de belangrijkste grondbeginselen van adverteren bij zoekmachines ofwel SEA. Deze inzichten kunt u gericht inzetten om de gewenste resultaten te behalen, of dat nu het genereren van leads is, het realiseren van meer online verkopen of het vergroten van uw merkbekendheid. U leert onder andere:

  • Wat Google AdWords precies inhoudt
  • Hoe u Google AdWords campagnes opzet en beheert
  • Hoe u passende en converterende teksten schrijft voor campagnes en landingspagina’s
  • Op welke manier u uw doelstellingen bepaalt en resultaten meet
  • Wanneer en hoe u de kosten van Google AdWords campagnes moet bijstellen
  • De koppeling maken tussen Google AdWords en Google Analytics voor het meten van daadwerkelijke conversie
  • De belangrijkste beginnersfouten te vermijden

Ondersteuning: ook ná de workshop

De workshop zoekmachine adverteren stopt niet wanneer de halve dag voorbij is. U wilt natuurlijk wat u heeft geleerd ook in de praktijk brengen. En dan blijken er achteraf soms toch nog wat onduidelijkheden te zijn. Of komen er vragen bij u op die u tijdens de workshop vergeten bent te stellen. Daarom bieden we iedere cursist na afloop van de in-company workshop 6 weken lang gratis telefonische en e-mailondersteuning. Zo weet u zeker dat u aan de slag kunt met wat u heeft geleerd tijdens de Google AdWords workshop.

Bij uw bedrijf of op een externe locatie

De zoekmachine adverteren (SEA) workshops worden op het adres van uw bedrijf gegeven. Hiernaast is het mogelijk om de in-company workshop bij de Atrium Business Centers te Badhoevedorp (grenzend aan Amsterdam) te organiseren, waar het kantoor van Inboundmarketing.nl is gevestigd. Indien gewenst, kan de workshop ook op een andere externe locatie plaatsvinden.

Investering

Om een maximaal leereffect met veel interactie te garanderen, wordt de workshop zoekmachine adverteren gehouden voor maximaal 4 collega’s tegelijkertijd. De prijs van de workshop is inclusief gratis cursusmateriaal in digitale vorm (op usb-stick). Wilt u de workshop bij het kantoor van Inboundmarketing.nl, is deze tevens inclusief een lekkere lunch en de nodige koffie of thee. Voor een complete in-company workshop zoekmachine adverteren is de prijs tot 4 personen:

Workshop (4 uur) Google AdWords 1-4 personen: € 495,-*

Aanmelden en contact

Wilt u uw bedrijf aanmelden voor een in-company workshop zoekmachine adverteren (SEA) of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op onder de vermelding van de in-company workshop die u graag zou willen volgen.

*Prijzen zijn exclusief BTW.